Psykologcenter Limfjorden tilbyder

Psykologcenter Limfjorden tilbyder en række ydelser indenfor samtaleterapi og psykologisk rådgivning. Alle forløb er forankret i den psykologiske videnskab, og omfatter blandt andet psykoterapi, med og uden lægehenvisning, supervision, familieterapi, kurser, mindfulness, udredning og undersøgelser. Ring og hør nærmere, hvordan Psykologcenter Limfjorden kan hjælpe dig med psykologisk bistand. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at følge dette link eller læse mere om vores tilbud i nedenstående.

Terapi

Psykoterapien tager altid afsæt i klientens unikke situation med henblik på forandring og udvikling. Der anvendes velafprøvede og anerkendte tilgange og metoder. Tal med din psykolog om dine ønsker og forventninger.

Mindfulness

Psykologcenter Limfjorden tilbyder kursus i mindfulness. Gennem et intensivt otte ugers forløb får du mulighed for at opnå større psykisk ro, styrke og balance i din hverdag. Der tilbydes både individuelle og gruppeforløb.

Psykologisk undesøgelse

Psykologiske undersøgelser anvendes ofte med henblik på følgende forløb og indsatser. Vores undersøgelser giver psykologisk indsigt med henblik på ressourcer, udfordringer, psykiske hensyn samt videre tiltag.

Supervision

Supervision tilbydes både individuelt og som gruppesupervision. Forløb tilrettelægges i samråd med supervisor i henholdsvis psykoterapi  og systemisk familieterapi.